Over Rouwleiding Koekelare

Mireille Willaert en Christophe Perdu hebben jaren ervaring in de uitvaartsector.
Zij beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om u persoonlijke en professionele rouwbegeleiding te bieden.
Hun rouwleiding is erop gericht om u in vertrouwen en met zorg bij te staan in de volledige organisatie en uitvoering van de uitvaart.
Hierbij bieden zij ook steun in het omgaan met uw verlies en emoties bij een overlijden.

Daarnaast hebben zij ook aandacht voor sociale steun uit uw directe omgeving.
Zij staan open voor een heel persoonlijke invulling van de uitvaart. Alsook kan er binnen de huiselijke omgeving enkele handelingen en rituelen uitgevoerd worden indien dit gewenst wordt. U kunt bij Rouwleiding Koekelare terecht met al uw vragen omtrent uitvaart in een traditionele en persoonlijk kader.
Over Rouwleiding Koekelare
Uit Mireille Willaert haar ervaring met palliatieve thuisverpleging kan u ook beroep op haar doen voor rouwbegeleiding als partner of familielid van een terminaal zieke alsook voor ondersteuning en stervensbegeleiding van de patiënt.

Meevoelend, ervaren door eigen verlies, en luisterend met openheid voor de praktische en emotionele behoeften en noden van de nabestaanden, biedt Rouwleiding Koekelare een zorgvuldige ondersteuning zodat u waardig afscheid kan nemen van uw dierbare.

Hebt u vragen over onze werkwijze? Of wenst u de vele mogelijkheden voor een persoonlijke invulling van een uitvaart voor een naaste met ons te overleggen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 051 81 60 81  of zend uw vragen naar info@rouwleiding.be

Over psychotherapeute Astrid Beausaert


Verlies verwerkt elk op zijn eigen unieke manier. Uw rouw en verwerkingsproces kan evenwel vastlopen en gevolgen hebben voor uw dagelijks doen en laten, uw persoonlijkheid en kijk op het leven.
 
Indien dit rouwproces vastloopt en uw verlies te zwaar is om te dragen, kan u hulp vinden in persoonlijke rouwtherapie. Om uw verlies op de juiste manier te verwerken en om te kunnen gaan met uw rouwproces kan u bij psychotherapeute Astrid Beausaert terecht. Met deze ondersteuning kan uw lichamelijk verlies evolueren naar een verlies vanuit het hart, zodat u uiteindelijk kan terugvallen op de mooie herinneringen van diegene die u hebt moeten loslaten.

Wenst u meer te weten over onze werkwijze? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0478 44 52 55 of zend uw vragen naar astrid.beausaert1@telenet.be.
Over psychotherapeute Astrid Beausaert